Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni350g1225kcal45.5g245g6.7g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk875g875kcal201.3g0g4.4g0g
Paprika keltainen 315g95kcal3g16.1g0.6g6.3g
Paprika, punainen350g90kcal3.2g16.1g1.4g7g
Oliiviöljy 35g310kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3850g5189kcal506g554.4g96.2g26.6g
Valittu annoskoko1925g2594kcal253g277.2g48.1g13.3g
Annoskoko puolitettuna963g1297kcal126.5g138.6g24.1g6.7g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217