Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni400g1400kcal52g280g7.6g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1000g1000kcal230g0g5g0g
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Paprika, punainen400g103kcal3.6g18.4g1.6g8g
Oliiviöljy 40g354kcal0g0g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4400g5930kcal578g633.6g109.8g30.4g
Valittu annoskoko2200g2965kcal289g316.8g54.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna1100g1483kcal144.5g158.4g27.5g7.6g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217