Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni450g1575kcal58.5g315g8.6g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1125g1125kcal258.8g0g5.6g0g
Paprika keltainen 405g122kcal3.8g20.7g0.8g8.1g
Paprika, punainen450g116kcal4.1g20.7g1.8g9g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4950g6671kcal650.4g712.8g123.6g34.2g
Valittu annoskoko2475g3336kcal325.2g356.4g61.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna1238g1668kcal162.6g178.2g30.9g8.6g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217