Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni500g1750kcal65g350g9.5g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1250g1250kcal287.5g0g6.3g0g
Paprika keltainen 450g136kcal4.2g23g0.9g9g
Paprika, punainen500g129kcal4.5g23g2g10g
Oliiviöljy 50g442kcal0g0g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5500g7413kcal722.4g792g137.4g38g
Valittu annoskoko2750g3706kcal361.2g396g68.7g19g
Annoskoko puolitettuna1375g1853kcal180.6g198g34.4g9.5g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217