Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni600g2100kcal78g420g11.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1500g1500kcal345g0g7.5g0g
Paprika keltainen 540g163kcal5.1g27.5g1.1g10.8g
Paprika, punainen600g154kcal5.4g27.6g2.4g12g
Oliiviöljy 60g531kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6600g8895kcal867g950.2g164.8g45.6g
Valittu annoskoko3300g4448kcal433.5g475.1g82.4g22.8g
Annoskoko puolitettuna1650g2224kcal216.8g237.6g41.2g11.4g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217