Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni700g2450kcal91g490g13.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk1750g1750kcal402.5g0g8.8g0g
Paprika keltainen 630g190kcal5.9g32.1g1.3g12.6g
Paprika, punainen700g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Oliiviöljy 70g619kcal0g0g70g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7700g10377kcal1011.4g1108.6g192.4g53.2g
Valittu annoskoko3850g5189kcal505.7g554.3g96.2g26.6g
Annoskoko puolitettuna1925g2594kcal252.9g277.2g48.1g13.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217