Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni75g263kcal9.8g52.5g1.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk188g188kcal43.1g0g0.9g0g
Paprika keltainen 68g20kcal0.6g3.4g0.1g1.4g
Paprika, punainen75g19kcal0.7g3.5g0.3g1.5g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana825g1112kcal108.4g118.8g20.4g5.8g
Valittu annoskoko413g556kcal54.2g59.4g10.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna206g278kcal27.1g29.7g5.1g1.5g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217