Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni800g2800kcal104g560g15.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2000g2000kcal460g0g10g0g
Paprika keltainen 720g217kcal6.8g36.7g1.4g14.4g
Paprika, punainen800g206kcal7.2g36.8g3.2g16g
Oliiviöljy 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8800g11860kcal1156g1267g219.6g60.8g
Valittu annoskoko4400g5930kcal578g633.5g109.8g30.4g
Annoskoko puolitettuna2200g2965kcal289g316.8g54.9g15.2g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217