Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni900g3150kcal117g630g17.1g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2250g2250kcal517.5g0g11.3g0g
Paprika keltainen 810g244kcal7.6g41.3g1.6g16.2g
Paprika, punainen900g231kcal8.1g41.4g3.6g18g
Oliiviöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9900g13343kcal1300.4g1425.4g247.2g68.4g
Valittu annoskoko4950g6671kcal650.2g712.7g123.6g34.2g
Annoskoko puolitettuna2475g3336kcal325.1g356.4g61.8g17.1g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217