Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni100g350kcal13g70g1.9g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk250g250kcal57.5g0g1.3g0g
Paprika keltainen 90g27kcal0.8g4.6g0.2g1.8g
Paprika, punainen100g26kcal0.9g4.6g0.4g2g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1100g1482kcal144.4g158.4g27.6g7.6g
Valittu annoskoko550g741kcal72.2g79.2g13.8g3.8g
Annoskoko puolitettuna275g371kcal36.1g39.6g6.9g1.9g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217