Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1000g3500kcal130g700g19g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk2500g2500kcal575g0g12.5g0g
Paprika keltainen 900g271kcal8.5g45.9g1.8g18g
Paprika, punainen1000g257kcal9g46g4g20g
Oliiviöljy 100g884kcal0g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11000g14825kcal1445g1583.8g274.6g76g
Valittu annoskoko5500g7413kcal722.5g791.9g137.3g38g
Annoskoko puolitettuna2750g3706kcal361.3g396g68.7g19g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217