Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni13g44kcal1.6g8.8g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk31g31kcal7.2g0g0.2g0g
Paprika keltainen 11g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen13g3.2kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana138g186kcal18g20g3.4g1g
Valittu annoskoko69g93kcal9g10g1.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna34g46kcal4.5g5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.5g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217