Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni125g438kcal16.3g87.5g2.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk313g313kcal71.9g0g1.6g0g
Paprika keltainen 113g34kcal1.1g5.7g0.2g2.3g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1375g1853kcal180.8g198g34.4g9.6g
Valittu annoskoko688g927kcal90.4g99g17.2g4.8g
Annoskoko puolitettuna344g463kcal45.2g49.5g8.6g2.4g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217