Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1400g4900kcal182g980g26.6g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk3500g3500kcal805g0g17.5g0g
Paprika keltainen 1260g380kcal11.8g64.3g2.5g25.2g
Paprika, punainen1400g360kcal12.6g64.4g5.6g28g
Oliiviöljy 140g1238kcal0g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15400g20755kcal2022.8g2217.4g384.4g106.4g
Valittu annoskoko7700g10377kcal1011.4g1108.7g192.2g53.2g
Annoskoko puolitettuna3850g5189kcal505.7g554.4g96.1g26.6g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217