Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni150g525kcal19.5g105g2.9g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk375g375kcal86.3g0g1.9g0g
Paprika keltainen 135g41kcal1.3g6.9g0.3g2.7g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1650g2224kcal217g237.6g41.4g11.4g
Valittu annoskoko825g1112kcal108.5g118.8g20.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna413g556kcal54.3g59.4g10.4g2.9g
Arvot/100g100g135kcal13.2g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217