Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni1600g5600kcal208g1120g30.4g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk4000g4000kcal920g0g20g0g
Paprika keltainen 1440g434kcal13.5g73.4g2.9g28.8g
Paprika, punainen1600g411kcal14.4g73.6g6.4g32g
Oliiviöljy 160g1415kcal0g0g160g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g23720kcal2311.8g2534g439.4g121.6g
Valittu annoskoko8800g11860kcal1155.9g1267g219.7g60.8g
Annoskoko puolitettuna4400g5930kcal578g633.5g109.9g30.4g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217