Tonnikalapasta

Keitä makaronit ( 50g ), laita tonnikala, paprikat, sipuli ja halutessasi ( tarvittaessa ) tilkka oliiviöljyä pannulle.

Paista miedolla lämmöllä kunnes sipuli ja paprikat ovat pehmeitä.

Mausta mielesi mukaan.

Esim. suolalla, mustapippurilla ja persiljalla.

Lisää lopuksi keitetyt makaronit joukkoon, sekoita ja ruoka on valmis.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka makaroni175g613kcal22.8g122.5g3.3g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk438g438kcal100.6g0g2.2g0g
Paprika keltainen 158g48kcal1.5g8g0.3g3.2g
Paprika, punainen175g45kcal1.6g8.1g0.7g3.5g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1925g2595kcal253g277.2g48g13.4g
Valittu annoskoko963g1297kcal126.5g138.6g24g6.7g
Annoskoko puolitettuna481g649kcal63.3g69.3g12g3.4g
Arvot/100g100g135kcal13.1g14.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402217