Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)1389g4861kcal97.2g1013.9g41.7g55.6g
Katkarapu 3472g2375kcal501.4g0g38.2g0g
Paprika keltainen 1111g335kcal10.4g56.7g2.2g22.2g
Paprika punainen, annos 40g1111g289kcal10g51.1g4.4g22.2g
Keräkaali, 100g1389g333kcal16.7g47.2g2.8g29.2g
Lime, kuorittu, annos 50g1389g500kcal8.3g30.6g15.3g38.9g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g139g156kcal1.3g15.1g10g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g17697kcal1290.6g2429.2g229.2g339g
Valittu annoskoko10000g8849kcal645.3g1214.6g114.6g169.5g
Annoskoko puolitettuna5000g4424kcal322.7g607.3g57.3g84.8g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334