Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)175g613kcal12.3g127.8g5.3g7g
Katkarapu 438g299kcal63.2g0g4.8g0g
Paprika keltainen 140g42kcal1.3g7.1g0.3g2.8g
Paprika punainen, annos 40g140g36kcal1.3g6.4g0.6g2.8g
Keräkaali, 100g175g42kcal2.1g6g0.4g3.7g
Lime, kuorittu, annos 50g175g63kcal1.1g3.9g1.9g4.9g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g18g20kcal0.2g1.9g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g2230kcal163g306.2g29.2g42.8g
Valittu annoskoko1260g1115kcal81.5g153.1g14.6g21.4g
Annoskoko puolitettuna630g558kcal40.8g76.6g7.3g10.7g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.2g1.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334