Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)400g1400kcal28g292g12g16g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Paprika keltainen 320g96kcal3g16.3g0.6g6.4g
Paprika punainen, annos 40g320g83kcal2.9g14.7g1.3g6.4g
Keräkaali, 100g400g96kcal4.8g13.6g0.8g8.4g
Lime, kuorittu, annos 50g400g144kcal2.4g8.8g4.4g11.2g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g40g45kcal0.4g4.4g2.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5097kcal371.8g699.6g66g97.6g
Valittu annoskoko2880g2548kcal185.9g349.8g33g48.8g
Annoskoko puolitettuna1440g1274kcal93g174.9g16.5g24.4g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334