Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)700g2450kcal49g511g21g28g
Katkarapu 1750g1197kcal252.7g0g19.2g0g
Paprika keltainen 560g169kcal5.3g28.6g1.1g11.2g
Paprika punainen, annos 40g560g146kcal5g25.8g2.2g11.2g
Keräkaali, 100g700g168kcal8.4g23.8g1.4g14.7g
Lime, kuorittu, annos 50g700g252kcal4.2g15.4g7.7g19.6g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g70g78kcal0.6g7.6g5g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10080g8919kcal650.4g1224.4g115.2g170.8g
Valittu annoskoko5040g4460kcal325.2g612.2g57.6g85.4g
Annoskoko puolitettuna2520g2230kcal162.6g306.1g28.8g42.7g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334