Katkarapurisotto

Keitä riisit ohjeen mukaan.

Ennenkuin kaikki vesi on imeytynyt, mausta persiljalla, sitruunapippurilla sekä muilla haluamillasi mausteilla.

Pilko pannuun kaali ( kerä tai kiinankaali ), sipulit sekä paprikat.

Tarvittaessa laita 2-3 g oliiviöljyä tai kookosöljyä.

Purista puolikkaan limen mehu pannulle, lisää n. 1 tl inkivääritahnaa ja 1-2 tl sitruunaruohotahnaa.

Anna hautua hiljalleen kannen alla sen aikaa kunnes riisit ovat kypsiä.

Kun riisit ovat kypsät, kaada kasvisten sekaan pannulle, nosta lämpötila ja lisää ihan lopuksi huuhdellut katkaravut.

Älä paista katkoja liian kauan, jotteivät mee kumisiksi.

Päälle vielä puristettu puolikkaan limen mehu.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Maio

Maio sanoi...

Annoskoko ei tietenkään grammoina taas täsmää johtuen mm. tuosta limestä, jota en käyttänyt kuin mehut. :)

perjantai 31.01.2014 klo 11:57

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma Riisi, pitkäjyväinen (Pirkka)1200g4200kcal84g876g36g48g
Katkarapu 3000g2052kcal433.2g0g33g0g
Paprika keltainen 960g289kcal9g49g1.9g19.2g
Paprika punainen, annos 40g960g250kcal8.6g44.2g3.8g19.2g
Keräkaali, 100g1200g288kcal14.4g40.8g2.4g25.2g
Lime, kuorittu, annos 50g1200g432kcal7.2g26.4g13.2g33.6g
Inkivääritahna (1tl) (Spice up!), annos 5g120g134kcal1.1g13.1g8.6g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17280g15290kcal1115g2099g197.8g292.8g
Valittu annoskoko8640g7645kcal557.5g1049.5g98.9g146.4g
Annoskoko puolitettuna4320g3823kcal278.8g524.8g49.5g73.2g
Arvot/100g100g89kcal6.5g12.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=402334