Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka208g198kcal35.4g1g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 13g14kcal1g2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.3g3.5g0.1g1.5g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Vesi542g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 6.2g21kcal0g5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g167g58kcal1.7g11.3g0.8g2.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g42g4.6kcal0.3g0.7g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus58g204kcal8.2g0.3g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2520g1198kcal100.4g80.4g50.6g12g
Valittu annoskoko1260g599kcal50.2g40.2g25.3g6g
Annoskoko puolitettuna630g300kcal25.1g20.1g12.7g3g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749