Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka333g317kcal56.6g1.7g8.3g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, keskikokoinen 60g120g72kcal1.8g15.6g0.1g1.1g
Vesi866g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 10g33kcal0g8.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g267g93kcal2.7g18.1g1.3g3.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g47g35kcal2.1g6g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g67g7.3kcal0.5g1.1g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro20g6.1kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus93g327kcal13.1g0.5g29.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4032g1918kcal160.8g129.2g80.8g19g
Valittu annoskoko2016g959kcal80.4g64.6g40.4g9.5g
Annoskoko puolitettuna1008g479kcal40.2g32.3g20.2g4.8g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749