Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka375g356kcal63.7g1.9g9.4g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 23g24kcal1.8g3.7g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Vesi975g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 11g37kcal0.1g9.1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g300g105kcal3g20.4g1.5g4.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g53g39kcal2.4g6.8g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g75g8.2kcal0.6g1.2g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro23g6.9kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus105g367kcal14.7g0.5g33.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4536g2157kcal181.2g145g90.8g21.4g
Valittu annoskoko2268g1079kcal90.6g72.5g45.4g10.7g
Annoskoko puolitettuna1134g539kcal45.3g36.3g22.7g5.4g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749