Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka413g393kcal70.2g2.1g10.3g0g
Sipuli (kuorittu)99g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Valkosipuli 25g27kcal2g4g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g116g32kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Peruna, keskikokoinen 60g149g89kcal2.2g19.3g0.1g1.3g
Vesi1074g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 12g41kcal0.1g10g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g331g116kcal3.3g22.5g1.7g4.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g58g43kcal2.6g7.5g0.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g83g9kcal0.7g1.3g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.6kcal0.5g1g0.1g0.8g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus116g405kcal16.2g0.6g37g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2378kcal199.6g160g99.8g23.6g
Valittu annoskoko2500g1189kcal99.8g80g49.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna1250g595kcal49.9g40g25g5.9g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749