Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka42g40kcal7.1g0.2g1g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Vesi108g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g33g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.8g4.3kcal0.3g0.8g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g8.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus12g41kcal1.6g0.1g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana504g240kcal20.2g16.2g9.8g2.6g
Valittu annoskoko252g120kcal10.1g8.1g4.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna126g60kcal5.1g4.1g2.5g0.7g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g1.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749