Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka63g59kcal10.6g0.3g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g2.9g0g0.2g
Vesi162g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g50g18kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g8.7g6.5kcal0.4g1.1g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g13g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.7g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus18g61kcal2.4g0.1g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana756g360kcal30g24g14.8g3.6g
Valittu annoskoko378g180kcal15g12g7.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna189g90kcal7.5g6g3.7g0.9g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749