Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka666g633kcal113.3g3.3g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g187g52kcal1.1g11.1g0.4g4.7g
Peruna, keskikokoinen 60g240g144kcal3.6g31.2g0.2g2.2g
Vesi1733g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g533g187kcal5.3g36.3g2.7g7.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g93g69kcal4.2g12g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g133g15kcal1.1g2.1g0.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro40g12kcal0.8g1.7g0.2g1.3g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus187g653kcal26.1g0.9g59.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g3835kcal321.8g258g161.4g38.4g
Valittu annoskoko4032g1918kcal160.9g129g80.7g19.2g
Annoskoko puolitettuna2016g959kcal80.5g64.5g40.4g9.6g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749