Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka826g785kcal140.5g4.1g20.7g0g
Sipuli (kuorittu)198g54kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Valkosipuli 50g54kcal3.9g8.1g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g231g65kcal1.4g13.8g0.5g5.8g
Peruna, keskikokoinen 60g298g179kcal4.5g38.7g0.3g2.7g
Vesi2149g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 25g82kcal0.1g20g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g661g231kcal6.6g45g3.3g9.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g116g86kcal5.2g14.9g0.2g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g165g18kcal1.3g2.6g0.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1g2.1g0.2g1.6g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus231g810kcal32.4g1.2g74g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10000g4756kcal399g320g200.2g47.6g
Valittu annoskoko5000g2378kcal199.5g160g100.1g23.8g
Annoskoko puolitettuna2500g1189kcal99.8g80g50.1g11.9g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749