Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka104g99kcal17.7g0.5g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Peruna, keskikokoinen 60g38g23kcal0.6g4.9g0g0.3g
Vesi271g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.1g10kcal0g2.5g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g83g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g15g11kcal0.7g1.9g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g21g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus29g102kcal4.1g0.1g9.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1260g599kcal50.4g40.2g24.8g5.8g
Valittu annoskoko630g300kcal25.2g20.1g12.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna315g150kcal12.6g10.1g6.2g1.5g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749