Lihaseljanka

Kuutioi kinkku sipulit ja juurekset pieniksi.

Kuullota hetki öljyssä.

Paista pekonit uunissa ja pilko sen jälkeen.

Lisää vesi, liemikuutiot, tomaattimurska, kurkunliemi, pyre ja mausteet.

Anna kiehua hiljalleen n. 30 -40 min. Lisää kaprikset, kuutioi maustekurkku ja lisää keittoon..

tarjoa ruisleivän ja smetanan kera.

Päälle persiljasilppua.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 504 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palvikinkku pirkka125g119kcal21.3g0.6g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 7.5g8.1kcal0.6g1.2g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Peruna, keskikokoinen 60g45g27kcal0.7g5.8g0g0.4g
Vesi325g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 3.8g12kcal0g3g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g100g35kcal1g6.8g0.5g1.4g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g25g2.8kcal0.2g0.4g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro7.5g2.3kcal0.2g0.3g0g0.2g
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus35g123kcal4.9g0.2g11.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1513g720kcal60.6g48.2g30g7.2g
Valittu annoskoko756g360kcal30.3g24.1g15g3.6g
Annoskoko puolitettuna378g180kcal15.2g12.1g7.5g1.8g
Arvot/100g100g48kcal4g3.2g2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403749