Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 375g1227kcal38.2g248.9g4.1g12.6g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g277g721kcal49.9g1.4g55.5g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)555g194kcal5.5g38.3g2.8g7.8g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g131g394kcal34.1g2.6g27.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2676g5071kcal255.4g582.4g179.8g40.8g
Valittu annoskoko1338g2536kcal127.7g291.2g89.9g20.4g
Annoskoko puolitettuna669g1268kcal63.9g145.6g45g10.2g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944