Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 500g1636kcal50.9g331.8g5.5g16.7g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g370g962kcal66.6g1.8g74g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)740g259kcal7.4g51g3.7g10.4g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g175g525kcal45.5g3.5g36.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3568g6762kcal340.8g776.2g239.8g54.2g
Valittu annoskoko1784g3381kcal170.4g388.1g119.9g27.1g
Annoskoko puolitettuna892g1690kcal85.2g194.1g60g13.6g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944