Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 750g2454kcal76.4g497.7g8.2g25.1g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g555g1442kcal99.8g2.8g110.9g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1109g388kcal11.1g76.5g5.5g15.5g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g262g787kcal68.2g5.2g55.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5352g10142kcal511g1164.4g359.4g81.2g
Valittu annoskoko2676g5071kcal255.5g582.2g179.7g40.6g
Annoskoko puolitettuna1338g2536kcal127.8g291.1g89.9g20.3g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944