Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 1000g3273kcal101.9g664g11g33.5g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g740g1924kcal133.2g3.7g148g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1480g518kcal14.8g102.1g7.4g20.7g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g350g1050kcal91g7g73.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7140g13531kcal681.8g1553.6g479.8g108.4g
Valittu annoskoko3570g6765kcal340.9g776.8g239.9g54.2g
Annoskoko puolitettuna1785g3383kcal170.5g388.4g120g27.1g
Arvot/100g100g190kcal9.5g21.8g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944