Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 250g818kcal25.5g165.9g2.7g8.4g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g185g481kcal33.3g0.9g37g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g129kcal3.7g25.5g1.8g5.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g88g262kcal22.7g1.7g18.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1784g3381kcal170.4g388g119.8g27.2g
Valittu annoskoko892g1690kcal85.2g194g59.9g13.6g
Annoskoko puolitettuna446g845kcal42.6g97g30g6.8g
Arvot/100g100g190kcal9.6g21.7g6.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=403944