Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.5g4.9g0.7g6.2g
Kukkakaali 250g60kcal4.5g5.5g0.7g5.7g
Broilerisuikale, keskiarvo 250g304kcal53.1g0g10g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli100g180kcal5g6.7g15g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g75g218kcal24.7g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2050g2379kcal201.6g40.2g148.2g23.8g
Valittu annoskoko1025g1190kcal100.8g20.1g74.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna513g595kcal50.4g10.1g37.1g6g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197