Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 417g146kcal19.3g8.1g1.3g10.4g
Kukkakaali 417g100kcal7.5g9.2g1.3g9.6g
Broilerisuikale, keskiarvo 417g508kcal88.6g0g16.7g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli167g300kcal8.3g11.2g25g0g
Kuohukerma,valio,2dl167g567kcal3.3g5g58.4g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g125g363kcal41.3g0g21.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3420g3969kcal336.6g67g248g40g
Valittu annoskoko1710g1985kcal168.3g33.5g124g20g
Annoskoko puolitettuna855g992kcal84.2g16.8g62g10g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197