Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 501g176kcal23.1g9.8g1.5g12.5g
Kukkakaali 501g120kcal9.1g11g1.5g11.5g
Broilerisuikale, keskiarvo 501g609kcal106.4g0g20g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli200g360kcal10g13.4g30g0g
Kuohukerma,valio,2dl200g681kcal4g6g70.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g150g435kcal49.5g0g25.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4104g4763kcal404.2g80.4g297.2g48g
Valittu annoskoko2052g2382kcal202.1g40.2g148.6g24g
Annoskoko puolitettuna1026g1191kcal101.1g20.1g74.3g12g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197