Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 667g234kcal30.8g13g2g16.7g
Kukkakaali 667g161kcal12.1g14.7g2g15.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 667g812kcal141.8g0g26.7g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli267g481kcal13.3g17.9g40g0g
Kuohukerma,valio,2dl267g908kcal5.3g8g93.4g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g200g581kcal66.1g0g34g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5472g6351kcal538.8g107.2g396.2g64g
Valittu annoskoko2736g3176kcal269.4g53.6g198.1g32g
Annoskoko puolitettuna1368g1588kcal134.7g26.8g99.1g16g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197