Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 751g263kcal34.7g14.6g2.3g18.8g
Kukkakaali 751g181kcal13.6g16.5g2.3g17.3g
Broilerisuikale, keskiarvo 751g914kcal159.5g0g30g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli300g541kcal15g20.1g45g0g
Kuohukerma,valio,2dl300g1021kcal6g9g105.1g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g225g653kcal74.3g0g38.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6156g7144kcal606.2g120.4g446g72.2g
Valittu annoskoko3078g3572kcal303.1g60.2g223g36.1g
Annoskoko puolitettuna1539g1786kcal151.6g30.1g111.5g18.1g
Arvot/100g100g116kcal9.8g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197