Parsakaali-kukkakaali-broilerigratiini

Mukaeltu ohje karppaus.

Infon gratiinista:
Broilerigratiini (karppaus.

Info)
Kaikki yhdestä vuoasta

neljä annosta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Siiripiri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 834g293kcal38.5g16.3g2.5g20.9g
Kukkakaali 834g201kcal15.1g18.4g2.5g19.2g
Broilerisuikale, keskiarvo 834g1015kcal177.3g0g33.4g0g
Tuorejuusto kevyt, Pirkka, ruohosipuli334g601kcal16.7g22.4g50g0g
Kuohukerma,valio,2dl334g1134kcal6.7g10g116.8g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g250g726kcal82.6g0g42.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6840g7938kcal673.8g134.2g495.4g80.2g
Valittu annoskoko3420g3969kcal336.9g67.1g247.7g40.1g
Annoskoko puolitettuna1710g1985kcal168.5g33.6g123.9g20.1g
Arvot/100g100g116kcal9.9g2g7.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404197