Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 32g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Peruna, vanha, kuorittu 208g158kcal3.9g32.2g0.4g2.1g
Seiti pakaste 120g93kcal21.1g0g0.8g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g11g15kcal0.5g2.5g0.3g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 520g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g53g21kcal0.5g3.3g0.1g1.5g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g61g28kcal1.8g2.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2020g713kcal56.6g84.8g12.4g8.6g
Valittu annoskoko1010g356kcal28.3g42.4g6.2g4.3g
Annoskoko puolitettuna505g178kcal14.2g21.2g3.1g2.2g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442