Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Peruna, vanha, kuorittu 260g198kcal4.9g40.2g0.5g2.6g
Seiti pakaste 150g116kcal26.3g0g1.1g0g
Voi 5.5g40kcal0.1g0g4.5g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g14g18kcal0.6g3.1g0.4g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 650g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g67g27kcal0.6g4.1g0.1g1.9g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g77g34kcal2.3g3.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2523g890kcal70.6g106g15.6g11g
Valittu annoskoko1262g445kcal35.3g53g7.8g5.5g
Annoskoko puolitettuna631g223kcal17.7g26.5g3.9g2.8g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442