Kalakeitto

Kuutioi sipuli ja kuori ja pilko perunat.

Laita voi ison kattilan pohjalle ja anna hetken sulaa.

Varo ettei pala! Kuullota sipulia voissa pieni hetki ja lisää vesi ja fondi.

Anna kiehahtaa ja lisää perunat.

Anna kiehua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Lisää seiti (annospalat kannattaa kuutioida....

:D ) ja maalaiskasvikset ja anna keiton kiehua kunnes perunat tuntuvat kypsiltä.

Lisää maito ja kiehauta.

Mausteita voi laittaa maun mukaan, itse lisäsin lime-pippuria.

:)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 505 grammaa

Mamsikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 16g4.8kcal0.2g0.8g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 104g79kcal2g16.1g0.2g1g
Seiti pakaste 60g47kcal10.5g0g0.4g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Fond du chef fish (Knorr), annos 28g5.6g7.3kcal0.3g1.2g0.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 260g0kcal0g0g0g0g
Maalaiskasvikset, porkkana, papu, keltainen porkkana, palste (Apetit), annos 70g27g11kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Arki kevytmaitojuoma (Valio), annos 150g31g14kcal0.9g1.5g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1010g356kcal28.2g42.6g6.2g4.2g
Valittu annoskoko505g178kcal14.1g21.3g3.1g2.1g
Annoskoko puolitettuna253g89kcal7.1g10.7g1.6g1.1g
Arvot/100g100g35kcal2.8g4.2g0.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405442