Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Tonnikala vedessä 13g13kcal2.8g0g0.2g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)13g41kcal3.4g0g3g0g
Tomaatti, tuore13g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana222g314kcal30g2.2g20.4g0.6g
Valittu annoskoko111g157kcal15g1.1g10.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna56g79kcal7.5g0.6g5.1g0.2g
Arvot/100g100g141kcal13.5g1g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388