Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 686g979kcal85.7g2.1g70.3g0g
Tonnikala vedessä 125g130kcal28g0g1.9g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)50g23kcal0.8g4g0.4g0.8g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)125g412kcal33.7g0g29.9g0g
Tomaatti, tuore125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2220g3137kcal297.8g21.6g205.8g5g
Valittu annoskoko1110g1569kcal148.9g10.8g102.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna555g784kcal74.5g5.4g51.5g1.3g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388