Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 138g196kcal17.2g0.4g14.1g0g
Tonnikala vedessä 25g26kcal5.6g0g0.4g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)10g4.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)25g83kcal6.8g0g6g0g
Tomaatti, tuore25g5.1kcal0.2g1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana445g629kcal60g4.4g41.4g1.2g
Valittu annoskoko223g314kcal30g2.2g20.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna111g157kcal15g1.1g10.4g0.3g
Arvot/100g100g141kcal13.5g1g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388