Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 206g294kcal25.7g0.6g21.1g0g
Tonnikala vedessä 37g39kcal8.4g0g0.6g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)15g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.2g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)37g124kcal10.1g0g9g0g
Tomaatti, tuore37g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana666g941kcal89.4g6.4g61.8g1.4g
Valittu annoskoko333g471kcal44.7g3.2g30.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna167g235kcal22.4g1.6g15.5g0.4g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406388